guest00

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Eco and Docker #5279 Score: 0

    guest00
    Participant

    Hi, when I have time I play with docker and turnkey/borpred . And now I want to minimize the size of the containers. Quick question – for the turnkey the slot on borpred is always A0? Is there any config to change it to A1 or A2?
    Why I’m asking – imagine that you have one container with borpred and 3 containers, each with turnkey looking to the A0, A1, A3 of that borpred container. Let say each turnkey container shows outside few viewmodels with restallowed=true. So we put MDriven in the microservices world ))
    Yes, it seems for me as another way of modellig – chunks of models each for the specific part of the application – difficult to synk, but rest is the key.

    Thank you,
    Regards,
    Alex

    in reply to: Eco and Docker #5245 Score: 0

    guest00
    Participant

    guest00
    Participant

    https:///Turnkey – should give the vm index, but it shows me the error: The virtual path ‘/Views/Turnkey/DynamicPartial_Index.cshtml‘ maps to another application, which is not allowed
    https:///Turnkey/Angular#/VMName/$null$ – works fine – it shows me the VM

    Thank you for the trick with the tagged value MVC=True.


    guest00
    Participant

    I’ve checked the fresh turnkey buld (and borpres too) – the wrong hyperlink issue gone, but when I click on the menu item nothing happens. When I right click on that menu item and “Open link…” I am able to see my VModel.
    Issue with “The virtual path ‘/Views/MDriven/DynamicPartial_Index.cshtml’ maps to another application, which is not allowed.” still exist.
    Scenrio: I expect to see index at https://alexpc/MyTurnkey/, but I got exception above “The virtual path…” Than I append MDriven/AngularApp at the end of the url and I see the empty screen but with turnkey menu and logon/register, etc.
    I see many exceptions in the application event log with eventid=1309. In the event details there is a line
    User host address: fe80::dde0:d79d:ee18:e93The HTTP request to ‘https://alexpc/MyTurnkey/__MDrivenServer/admin/AppCompleteGenericPMPWCF.svc’ has exceeded the allotted timeout of 00:01:00. The time allotted to this operation may have been a portion of a longer timeout.
    But in my network adapter configuration ip6 is disabled. Seems that my issue is related to the pc itself.
    Thank you

    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by  guest00.

    guest00
    Participant

    Still have this issue with the new release on the local iis. In my filesystem __MDrivenServer folder is in the MyTurnkey folder.
    Quite difficult to trace the error.
    Btw, strange behaviour – menu item shows the wrong hyperlink in the status bar (and navigates to the wrong place) – it must show and navigate to https://alexpc/MyTurnkey/MDriven/WAct?actionref=Chat but it shows https://alexpc/MyTurnkey/MDrivenWAct?actionref=Chat – without slash between MDriven and WAct. Is there any parameter to fix it in the config files?
    Thank you!

    in reply to: Default role for the registered user in Turnkey #4910 Score: 0

    guest00
    Participant

    Hi,

    Completely forgot abot OnCreate/OnUpdate methods!
    App is ok now.

    Thank you for help!


    guest00
    Participant

    I used your advise and execute “SendSettingsAndRestart” from portal.mdriven.net –
    Portal show me Results from Last Send: “Turnkey:”Trying to save to here D:\\home\\site\\wwwroot\\App_Data\\TurnkeySettings.xml and it worked Trying touch this D:\\home\\site\\wwwroot\\Web.Config and it worked”
    MDrivenServer: User not superadmin
    User missing RoleUser – creating
    Adding SuperAdmin role
    EnsureSecuritySettings executed successfully
    Settings applied”
    I’ve checked autoform – User a was not blocked.
    Run and Turnkey works!
    Thank you!!!

    P.S. Quick question, sorry. Not sure is it nessesary to create a new topic in the forum. Local iis additional problem. Turnkey works, I am able to see https://alexpc/MyTurnkey/MDriven/Development view with viewmodels dropdown. The https://alexpc/MyTurnkey/MDriven/AngularApp is empty, the default https://alexpc/MyTurnkey/MDriven returns error The virtual path ‘/Views/MDriven/DynamicPartial_Index.cshtml’ maps to another application, which is not allowed
    Local IIS, win 10 home.
    Thanks a lot for your help!


    guest00
    Participant

    Local IIS – error fixed. I missed one step netsh http add urlacl url=https://mypc:443/ user=Everyone
    Azure – still getting error. Let me repeat – I can work with __MDrivenSite as user “b” without problems via browser and gaffr. But when I remove /__MDrivenSite from the url I get “An error occurred when verifying security for the message.” In the gaffr I get “The communication object, System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel, cannot be used for communication because it is in the Faulted state.”
    Question – I have free test account and Basic 1 Small service plan in Azure. I left all app settings as default. Do I need to setup/configure certificates in Azure for MDrivenTurnkey?


    guest00
    Participant

    Seems a bug in the build.
    not able to use tools – turnkey returns error “An error occurred when verifying security for the message” and designer “The communication object, System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel, cannot be used for communication because it is in the Faulted state”.
    I switched on messages logging/tracing in the webconfig of the local mdriven server to find more details (azure displyas the same error). SvcTrace found interesting exception. It might help:

    <ExceptionType>System.ServiceModel.Security.MessageSecurityException, System.ServiceModel, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</ExceptionType>
    <Message>Security processor was unable to find a security header in the message. This might be because the message is an unsecured fault or because there is a binding mismatch between the communicating parties.   This can occur if the service is configured for security and the client is not using security.</Message>

    guest00
    Participant

    gaffr returned the message when I tried to use Cloud Form->MDriven Turnkey tab and login using my Google account:

    —————————
    Error, please check url, user name and pwd

    The communication object, System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel, cannot be used for communication because it is in the Faulted state.
    —————————
    OK
    —————————

    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by  guest00. Reason: add

    guest00
    Participant

    Hi,

    I can login in to the __MDrivenServer. It works perfect!
    And yes, I’m working thru portal.mdriven.net. I did the app registration in it.
    App in the Deployed state.

    Question – new in Azure – I’ve found in the Azure Authentication / Authorization app settings that “Anonymous access is enabled on the App Service app. Users will not be prompted for login.” Is it correct?
    Any other ideas?

    Thank you!
    Regards,
    Alex

    in reply to: MDriven Turnkey – UIOverride, ContentOverride #3605 Score: 0

    guest00
    Participant

    It works – I see the my page with UIOverride!
    Thank you for your prompt support and excellent tool!

    Tested on
    MDrivenTurnkey_20160803
    BoringPredictable_20160802
    MDriven Designer 7.0.0.8575

    in reply to: MDriven Turnkey – UIOverride, ContentOverride #3603 Score: 0

    guest00
    Participant

    Hi,
    MDriven Designer ver. 8575 – the same bug.
    Haven’t tested the MDriven Framework yet.

    in reply to: MDriven Turnkey – UIOverride, ContentOverride #3515 Score: 0

    guest00
    Participant

    Hi,

    it’s time to rename my nick to MDrivenDebugger (MDrivenBugsHunter?) 🙂

    Thank you!

    • This reply was modified 4 years, 7 months ago by  guest00.
    in reply to: MDriven Turnkey – UIOverride, ContentOverride #3513 Score: 0

    guest00
    Participant

    My previous post was related to the build dated by 20160727.
    I’ve upgraded server/turnkey to the latest version 20160802 -the same error
    Tested on Local Server/Local Turnkey

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)